Meerwaarde van een master

Wordt de afgestudeerde master straks die ene collega die dat project over gezondheidsbevordering wel kan oppakken, “want je bent toch master”. Moet de master na het behalen van deze titel weer vrolijk verder met de vertrouwde werkzaamheden? Zomaar een greep uit de dilemma’s die de revue passeerden tijdens de masterclass Professionaliteit en leiderschap in bewegen. Samen met Niek Pot schreef ik een verslag van deze inspirerende dag dat is gepubliceerd in Lichamelijke opvoeding magazine nummer 3.

Download het artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>